La Generalitat habilita un accés en la CV-50 a Vilamarxant i treballa en el projecte de la futura ronda

La directora general de Infraestucturas assenyala que “després de set anys de peticions desateses, ha sigut l'actual Consell el que ha abordat amb urgència l'accés en aquesta via”

Recibe nuestra newsletter diaria

O síguenos en nuestro  canal de Whatsapp

La directora general d’Infraestructures i Projectes Urbans, María José Martínez Ruzafa, ha mantingut una trobada de treball amb l’alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, per a analitzar l’estat dels projectes que actualment estan en marxa en matèria d’infraestructures, com el de la ronda de la CV-50 que desviarà el trànsit de l’interior del nucli urbà.

Martínez Ruzafa ha explicat que el projecte de construcció de la ronda “es troba en fase de supervisió i continua avançant”. L’alcalde i el regidor responsable de l’àrea d’Urbanisme, Miguel Navarro, han recorregut al costat de la directora general l’entrada a la localitat des de la CV-50 per a comprovar el volum del trànsit d’aquesta via que, actualment, divideix en dues el nucli urbà.

La directora general, María José Martínez, amb el responsable de Urbanisme, Miguel Navarro.

La directora general també ha visitat el recentment obert accés a Consum des de la CV-50, “un projecte que s’ha fet realitat gràcies al compromís de la Conselleria i la Direcció General d’Infraestructures amb Vilamarxant. Després de set anys de peticions desateses, ha sigut l’actual Consell el que finalment ha abordat amb urgència aquesta actuació”, ha indicat.

Amb l’obertura d’aquest accés es redueix el trànsit a l’interior del municipi, simplificant la ruta per a arribar a aquesta destinació, descongestionant els carrers secundaris i disminuint les molèsties que ocasionava al veïnat de la zona.

Comenta el artículo
Avatar

Recibe nuestra newsletter diaria

O síguenos en nuestro  canal de Whatsapp

Deja una respuesta

Ahora en portada
Debate política en la Generlitat Valenciana, reacciones
Compromís censura el triunfalismo de Mazón y el PSPV critica que todo sea prioritario